08-May-2020, 11:35 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-May-2020, 11:40 AM przez jachu.tt.)
(08-May-2020, 10:40 AM)BarbieGirl napisał(a): Po 1. Z tego co widziałam to nie było upw... Byłam w tamtym momencie niedaleko Tahy i wcale nie uciekał przed walką, chciał się strzelać nawet więc coś tu kręcisz. Po 2. Czego się tak uwziąłeś? Tylko wyrzucilismy się z gangu i do każdego kto wszedł od razu pisałeś, zaliles się itp. Przesada. To był nie prawidłowy report bo nie było żadnego upw...Przepraszam, ale musze. Odziwo za kazdym razem jak jest jakas skarga na niego to Ty wiesz najlepiej, wiesz co robil, wiesz kto gdzie byl itd. XDDD Ja rozumiem, ze jest to Twoj chlopak/maz - nie wiem, ale to nie znaczy, ze musisz go bronic. No zrobil zle i koniec tematu. Pytanie tkwi w tym, czemu stwierdzil, ze upw to nie prawidlowy report. Jesli dana osoba tego nie zrobila, to osoba, ktora wysyla reporta nie dostaje za to kary (w tym przypadku warna), napisala report, ktory moze nie byc prawda ale warto sprawdzic, bo w taki sposob dajesz warny za nic. Jesli to byl by report np. "odmutuj mnie" badz wulgaryzmami lub wyzwiskami, wtedy bys mogl dac warna za nieprawidlowego reporta. Wyobraz sobie taka sytuacje - gracz daje report, ze jakas tam osoba ma aima, sobeita czy cos innego, po czym okazuje sie, ze to nie prawda. Mialby mu wtedy dac warna za nieprawidlowego reporta?
Moim zdaniem chcesz uprzykrzyć nam życie..