San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7
[SKARGA] Sol - Wersja do druku

+- San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7 (http://forum.sao-server.com)
+-- Dział: Serwer SA:MP (IP: 51.83.217.86:7754) (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=68)
+--- Dział: Skargi, zażalenia (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Rozpatrzone (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: [SKARGA] Sol (/showthread.php?tid=2023)

Strony: 1 2

[SKARGA] Sol - GBS - 08-May-2020

Nick: GBS
Powód skargi: Warn za nieprawidłowy report
Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze, strzelałem się, wszystko dobrze się działo. Zacząłem się strzelać z graczem o nicku (nie pamiętam dokładnie ale chyba) Taha, gdy nagle podczas walki on uciekł (UPW). Napisałem do administratora o nicku waifu co mam zrobić w takiej sytuacji. Dał mi radę by napisać poprostu /report UPW, więc tak też postanowiłem zrobić. Gdy napisałem ten report dostałem warna z powodem "nieprawidłowy report" od moderatora o nicku sol.

Dowody. 

Screeny: https://imgur.com/a/FgIRv2D 

Świadkowie: Waifu

RE: [SKARGA] Sol - zouza - 08-May-2020

Po 1. Z tego co widziałam to nie było upw... Byłam w tamtym momencie niedaleko Tahy i wcale nie uciekał przed walką, chciał się strzelać nawet więc coś tu kręcisz. Po 2. Czego się tak uwziąłeś? Tylko wyrzucilismy się z gangu i do każdego kto wszedł od razu pisałeś, zaliles się itp. Przesada. To był nie prawidłowy report bo nie było żadnego upw...
Moim zdaniem chcesz uprzykrzyć nam życie..

RE: [SKARGA] Sol - GibbSs - 08-May-2020

Chwila chwia, ale jeżeli report był poprawnie napisany nie z wyzywal w nim nikogo, to powinniście sprawdzić przynajmniej. Z czego wiem to, jak ktoś napisze na kogoś report za aimbota i ten ktoś nie będzie go miał to nikt warna nie otrzymuje. Sol dostał dużo skarg a wy go dalej trzymacie.

RE: [SKARGA] Sol - jachu.tt - 08-May-2020

Ponoć dostał reporta o treści "upw" i po prostu nie wiedzial co oznacza ten skrot XDDDDD

RE: [SKARGA] Sol - Simkowy_321 - 08-May-2020

Moderator ma obowiązek wiedzieć co oznacza ten skrót!
Sól aka pizgatorek był wcześniej przez 3 miesiące na randze na konkurencyjnym serwerze i watpie żeby zapomniał co oznacza skrót "UPW". NAWET JEŻELI NIE WIEDZIAŁ MOGL SIĘ SPYTAĆ INNEGO ADMINISTRATORA/MODERATORA!
Wygląda mi to na typową faworyzacje.

(08-May-2020, 10:40 AM)BarbieGirl napisał(a): Po 1. Z tego co widziałam to nie było upw... Byłam w tamtym momencie niedaleko Tahy i wcale nie uciekał przed walką, chciał się strzelać nawet więc coś tu kręcisz. Po 2. Czego się tak uwziąłeś? Tylko wyrzucilismy się z gangu i do każdego kto wszedł od razu pisałeś, zaliles się itp. Przesada. To był nie prawidłowy report bo nie było żadnego upw...
Moim zdaniem chcesz uprzykrzyć nam życie..
Przepraszam, ale musze. Odziwo za kazdym razem jak jest jakas skarga na niego to Ty wiesz najlepiej, wiesz co robil, wiesz kto gdzie byl itd. XDDD Ja rozumiem, ze jest to Twoj chlopak/maz - nie wiem, ale to nie znaczy, ze musisz go bronic. No zrobil zle i koniec tematu. Pytanie tkwi w tym, czemu stwierdzil, ze upw to nie prawidlowy report. Jesli dana osoba tego nie zrobila, to osoba, ktora wysyla reporta nie dostaje za to kary (w tym przypadku warna), napisala report, ktory moze nie byc prawda ale warto sprawdzic, bo w taki sposob dajesz warny za nic. Jesli to byl by report np. "odmutuj mnie" badz wulgaryzmami lub wyzwiskami, wtedy bys mogl dac warna za nieprawidlowego reporta. Wyobraz sobie taka sytuacje - gracz daje report, ze jakas tam osoba ma aima, sobeita czy cos innego, po czym okazuje sie, ze to nie prawda. Mialby mu wtedy dac warna za nieprawidlowego reporta?

RE: [SKARGA] Sol - zouza - 08-May-2020

Sol wie co oznacza ten skrót więc nie mówicie ze nie. I nie to że go bronię po prostu ja byłam przy tej sytuacji i wiem co się działo. Żadnego upw nie było. A z tym że nie prawidłowy report to w sumie racja bo żadnego upw nie było. Tym bardziej że GBS nam uprzykrza i robi to specjalnie. Co do warna to mógł przemyśleć albo zapytac reszty co o tym myślą. Co ten chłopak wam zrobił że tak się rzucacie? :')

(08-May-2020, 11:42 AM)BarbieGirl napisał(a): Sol wie co oznacza ten skrót więc nie mówicie ze nie. I nie to że go bronię po prostu ja byłam przy tej sytuacji i wiem co się działo. Żadnego upw nie było. A z tym że nie prawidłowy report to w sumie racja bo żadnego upw nie było. Tym bardziej że GBS nam uprzykrza i robi to specjalnie. Co do warna to mógł przemyśleć albo zapytac reszty co o tym myślą. Co ten chłopak wam zrobił że tak się rzucacie? :')
Nic nie nam nie zrobił xD Wiesz co sie kryje pod słowem upw = ucieczka podczas walki? (Chodzi o to kiedy mozna dac w ogole za to jaila). Czemu twierdzisz, ze uprzykrza Wam i robi to specjalnie? Moze zawołasz swojego chlopaka, zeby wkoncu cos na to odpowiedzial, a nie, ze Ty za niego piszesz?

RE: [SKARGA] Sol - _Michasia_ - 08-May-2020

Zamiast zbędnie komentować niech sol sie wypowie,a nie gownoburze tworzycie;] Gość ma skończone 18lat,więc mamusi nie potrzebuje.

RE: [SKARGA] Sol - pizgatorek - 08-May-2020

Siemka!
Zacznę od tego że GBS był członkiem mojego gangu. Bardzo chciał tam być, potrafił pisać 3 razy dziennie z prośbami żeby go dodać. W końcu dla świętego spokoju go dodałem i wszystko było dobrze.. do czasu gdy zaczął wszystkim grać na nerwach więc go wyrzuciłem.
Opisana przez niego sytuacja działa się dzień lub 2 właśnie po tym gdy od nas wyleciał.
Graliśmy wspólnie z gangiem i zabijaliśmy się z innymi w okolicach /ls.
Pojawił się tam GBS który po bardzo krótkim czasie napisał 2 raporty pod rząd na różne osoby właśnie z mojego gangu z powodem "upw". Pomyślałem sobie że skoro ja jestem jeden a raporty 2 to sprawdzę z perspektywy samego GBSa jak to wygląda poprzez specowanie.
Na resztę też nie trzeba było długo czekać, napisał kolejny raport, także na osobę z mojego gangu (konkretnie to GPP.Taha) z powodem upw.
Wiecie jak wyglądało to jego "upw"? GBS stał na dachu celując ze snajperki, a taha biegł po ulicy, gdy tahę zasłonił budynek - wtedy właśnie pojawił się raport
Ta skarga jest tylko i wyłącznie "zemstą", "odwetem" za to że wyrzuciłem go z gangu

EDIT:
PS. Może powinienem był napisać "złośliwy", zamiast "nieprawidłowy" raport i wtedy by było wszystko jasne, mój błąd Smile