09-Apr-2020, 09:09 AM
Punkt 1, 2, 4 jak najbardziej tak, ale odnośnie punktu trzeciego mam wątpliwości. Jasne, że brak dubli w raportach byłby czymś genialnym, tak info. o tym na PM, czy gracz jest czysty, czy nie trochę mija się z celem. Przykładowy obraz: chcę zgłosić gracza, ale pokazuje się informacja, że został on już zgłoszony, ADM go sprawdzi okaże się, że jest czysty wyśle info na PM, ale gracz jedzie sobie on/off i akurat w momencie specu miał wszystko wyłączone. Kiedy kolejny gracz będzie wiedział, że może złożyć ponownie raport na takiego gracza? To raz. Dwa, dyskrecja dyskrecją, ale co po dyskrecji, gdy inny gracz na 90% napisze w takim przypadku info. na czacie, że osoba podejrzana ma czity. Po trzecie nie wiem jak inni, ale ja w momencie, gdy wrzucam info o tym, że gracz jest czysty nadal go specuje, polecam.
Jeśli już jesteśmy przy temacie ADM, może też i ja przedstawię dwie swoje propozycje, które myślę, że pomogą wszystkim:
> Ja jestem za tym, aby wreszcie wprowadzić VPN blockera i uniknąć wreszcie takich typów jak Arek_Akrobata, który założył ok 53 MK (dane na dzień 9/04/2020 godz. 8:04).
> Możliwość banowania przez moderatorów graczy posiadających czity widoczne gołym okiem typu wallhack, airbreak, speedhack itp. z koniecznością posiadania nagrania.
Jeśli już jesteśmy przy temacie ADM, może też i ja przedstawię dwie swoje propozycje, które myślę, że pomogą wszystkim:
> Ja jestem za tym, aby wreszcie wprowadzić VPN blockera i uniknąć wreszcie takich typów jak Arek_Akrobata, który założył ok 53 MK (dane na dzień 9/04/2020 godz. 8:04).
> Możliwość banowania przez moderatorów graczy posiadających czity widoczne gołym okiem typu wallhack, airbreak, speedhack itp. z koniecznością posiadania nagrania.