Witajcie.
Nie wypada bym się nie pożegnał i tutaj, oficjalnie, z każdym z Was.
Zapewne zauważyliście mój brak aktywności w ostatnim czasie. Wypaliłem się i... też zmęczyłem się. Próbując dać sobie szansę oczekiwałem dnia, który doda mi kopa motywacji aby pędzić dalej i prowadzić tę historię zwaną GPP.
Nie udało mi się.
Dlatego w tym miejscu chciałbym podziękować każdemu z Was za wspólne granie, wspólne spędzanie czasu i miłe momenty na serwerze. Poznałem wiele ludzi, jedną z nich nawet w "prawdziwym życiu". Bycie H@ na GPP uświadomiło mi, że jest wiele idiotów na tym świecie, ale także ludzi, wartych uwagi, którzy mają też swoje ukryte talenty.
Jak to się mówi - ludzie spotykają się w życiu zawsze dwa razy. Znając życie droga napewno mnie kiedyś zaprowadzi na ten serwer zwany GPP aby pograć przez jakiś czas - już w końcu raz nie udało mi się ucieć, więc pewnie drugi raz też mi się tak łatwo nie uda - ale jedno jest pewne: moja historia jako H@ się niniejszym zakończyła.
Chciałbym podziękować:
Nie pozdrawiam:
Nie wypada bym się nie pożegnał i tutaj, oficjalnie, z każdym z Was.
Zapewne zauważyliście mój brak aktywności w ostatnim czasie. Wypaliłem się i... też zmęczyłem się. Próbując dać sobie szansę oczekiwałem dnia, który doda mi kopa motywacji aby pędzić dalej i prowadzić tę historię zwaną GPP.
Nie udało mi się.
Dlatego w tym miejscu chciałbym podziękować każdemu z Was za wspólne granie, wspólne spędzanie czasu i miłe momenty na serwerze. Poznałem wiele ludzi, jedną z nich nawet w "prawdziwym życiu". Bycie H@ na GPP uświadomiło mi, że jest wiele idiotów na tym świecie, ale także ludzi, wartych uwagi, którzy mają też swoje ukryte talenty.
Jak to się mówi - ludzie spotykają się w życiu zawsze dwa razy. Znając życie droga napewno mnie kiedyś zaprowadzi na ten serwer zwany GPP aby pograć przez jakiś czas - już w końcu raz nie udało mi się ucieć, więc pewnie drugi raz też mi się tak łatwo nie uda - ale jedno jest pewne: moja historia jako H@ się niniejszym zakończyła.
Chciałbym podziękować:
- @Cziken - za danie możliwości udowodnienia swoich umiejętności oraz bycia odpowiedzialnym oraz za danie możliwości wykazania się samemu sobie. Ja się z Tobą nie żegnam - i dobrze o tym wiesz. Znamy się w końcu tyle czasu
- @CrossX - za przekazanie ułamka swoich znajomości czitów tej jakże wspałaniej gierki i pomoc w regulacji wielu kłótni na serwerze. Bez Ciebie bym tak daleko nie zaszedł.
- Hooni, Paulinka, KillThem, waifu - za miło spędzone wieczory, za bycie wspaniałymi kompanami.
- Julka_Kulka - Ty mnie zaprosiłaś na ten serwer poraz drugi, wysyłając mi nachalnie snapy z serwera. Dzięki Tobie wróciłem na GPP na dłuższy okres czasu. Dobra z Ciebie kobita, dobre serce też masz.
Dzięki też za wieczorne karaoke razem z Rosie i innymi.
Nie pozdrawiam:
- wszystkich dzbanów którzy przyprawiały mnie o wysoki puls każdego dnia podczas czytania forum i czatu na serwerze. Niektórzy z Was są naprawdę ograniczeni umysłowo i powinini wyjść na dwór i spędzić trochę czasu na świeżym powietrzu. Ta gra to nie wszystko. Świat jest też piękny poza nią.