08-May-2020, 12:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-May-2020, 13:07 PM przez jachu.tt.)
Ale gosciu tu bardziej chodzi o warna a nie o to co sie stalo w czasie walki. Tak czy siak warn jest nadany nieprawidlowo xD
smiech na sali XDD zlosliwy czy nie zlosliwy, warn jest nadany i tak nieprawidlowo XDDDD
(08-May-2020, 12:38 PM)[GPP]sol napisał(a): Siemka!
Zacznę od tego że GBS był członkiem mojego gangu. Bardzo chciał tam być, potrafił pisać 3 razy dziennie z prośbami żeby go dodać. W końcu dla świętego spokoju go dodałem i wszystko było dobrze.. do czasu gdy zaczął wszystkim grać na nerwach więc go wyrzuciłem.
Opisana przez niego sytuacja działa się dzień lub 2 właśnie po tym gdy od nas wyleciał.
Graliśmy wspólnie z gangiem i zabijaliśmy się z innymi w okolicach /ls.
Pojawił się tam GBS który po bardzo krótkim czasie napisał 2 raporty pod rząd na różne osoby właśnie z mojego gangu z powodem "upw". Pomyślałem sobie że skoro ja jestem jeden a raporty 2 to sprawdzę z perspektywy samego GBSa jak to wygląda poprzez specowanie.
Na resztę też nie trzeba było długo czekać, napisał kolejny raport, także na osobę z mojego gangu (konkretnie to GPP.Taha) z powodem upw.
Wiecie jak wyglądało to jego "upw"? GBS stał na dachu celując ze snajperki, a taha biegł po ulicy, gdy tahę zasłonił budynek - wtedy właśnie pojawił się raport
Ta skarga jest tylko i wyłącznie "zemstą", "odwetem" za to że wyrzuciłem go z gangu
EDIT:
PS. Może powinienem był napisać "złośliwy", zamiast "nieprawidłowy" raport i wtedy by było wszystko jasne, mój błąd
smiech na sali XDD zlosliwy czy nie zlosliwy, warn jest nadany i tak nieprawidlowo XDDDD