16-Dec-2020, 01:17 AM
Składam wniosek ponieważ uważam iż kara wprowadzona przez administratora servera pod nazwą "The_Legend" została nałożona bez dowodów i niesłusznie, powodem bana było nielegalne oprogramowanie ( weaponhack ) kara została nałożona gdy pokazywałem mu buga dzięki któremu na mini grze onede mogłem używać komend ( bug ten polega na tym ze zapraszamy kogoś na duel i w tym samym czasie wchodzimy na onede następnie teleportuje nas na duel a gdy on sie zakończy teleportuje nas na onede wpisując komendę /exit nadal zostajemy na mapce lecz system tego nie wykrywa i możemy używać komend, bug ten nie był przezemnie wykorzystywany wcześniej aby zobyc jakiekolwiek korzyści tylko chciałem mu go pokazać.
Data nałożenia blokady 14/12/2020
Godzina 00:23
Czas blokady 30dni
Admin The_Legend
Nick z gry Eugeniusz_Escobar
Wiem że do poprawnego wniosku potrzebny jest ss z gry ale niestety na początku plik był za duży a po kompresji pliku nadal nie mogę go wstawić w wiadomość.
Data nałożenia blokady 14/12/2020
Godzina 00:23
Czas blokady 30dni
Admin The_Legend
Nick z gry Eugeniusz_Escobar
Wiem że do poprawnego wniosku potrzebny jest ss z gry ale niestety na początku plik był za duży a po kompresji pliku nadal nie mogę go wstawić w wiadomość.