28-May-2020, 23:21 PM
Również nie zauważyłeś to jak mi GBS odfruwał na jetpacku podczas walki?
28-May-2020, 23:21 PM
Również nie zauważyłeś to jak mi GBS odfruwał na jetpacku podczas walki?
28-May-2020, 23:31 PM
Ja pierdole. Zbyszku nie zauwazyles ze robil spawn kill ? nie dziwie sie jak sam we mnie nawalałeś z dachu... nie rozumiem na prawde kim jest ten GBS skoro wszyscy z administracji go bronią, może robić co chce na serwerze, nawet spawn kill a ja sie nie mam prawa zdenerwować bo od razu dostaje już nie WARNA ale BANA <3 KOCHAM TEN SERWER !!! TYLKO GPP !!!! <3
28-May-2020, 23:45 PM
Spawn kill jest gdy zabiją cię od razu po spawnie (co jest niemożliwe bo anty sk). Na luzie wychodziliście z domków i strzelaliście się z nimi. Zamiast się strzelać albo wystawiać polecam tp gdzieś indziej. Nie było by wtedy takich sytuacji.
(28-May-2020, 22:35 PM)Marone napisał(a): Ja mam takie zapytanie : DLACZEGO gracz GBS nie jest karany za notoryczne UPW i SK razem z kolegą MAJLONO podczas gdy (tylko jeśli chodzi o dzień dzisiejszy, inne sytuacje pominę milczeniem, bo brak mi słów) ja dostawałam od jednego lub drugiego na zmianę w łeb na spawnie po raz chyba dwudziesty i raz jeden (chodzi o dzień dzisiejszy) się zirytowałam po dwudziestym lub co najmniej nastym zgonie co widać na załączonym screenie, od razu dostałam BANA od KILLTHEMA zamiast warna, a GBS z MAJLONEM nawet złamanego jaila za notoryczny spawnkill nie dostali - już nie wspomnę o warnie lub banie. I ktoś mi chce powiedzieć że GBS nie ma układów w administracji?! Śmiech na sali i cyrk na kółkach co się dzieje na tym serwerze. Screen i filmiki dołączone. (28-May-2020, 23:05 PM)estadiooo napisał(a): Wydaje mi sie ze troche checi i by sie daloOwszem Owszem (29-May-2020, 00:46 AM)GBS napisał(a):(28-May-2020, 22:35 PM)Marone napisał(a): Ja mam takie zapytanie : DLACZEGO gracz GBS nie jest karany za notoryczne UPW i SK razem z kolegą MAJLONO podczas gdy (tylko jeśli chodzi o dzień dzisiejszy, inne sytuacje pominę milczeniem, bo brak mi słów) ja dostawałam od jednego lub drugiego na zmianę w łeb na spawnie po raz chyba dwudziesty i raz jeden (chodzi o dzień dzisiejszy) się zirytowałam po dwudziestym lub co najmniej nastym zgonie co widać na załączonym screenie, od razu dostałam BANA od KILLTHEMA zamiast warna, a GBS z MAJLONEM nawet złamanego jaila za notoryczny spawnkill nie dostali - już nie wspomnę o warnie lub banie. I ktoś mi chce powiedzieć że GBS nie ma układów w administracji?! Śmiech na sali i cyrk na kółkach co się dzieje na tym serwerze. Screen i filmiki dołączone. (29-May-2020, 00:46 AM)GBS napisał(a):(28-May-2020, 22:35 PM)Marone napisał(a): Ja mam takie zapytanie : DLACZEGO gracz GBS nie jest karany za notoryczne UPW i SK razem z kolegą MAJLONO podczas gdy (tylko jeśli chodzi o dzień dzisiejszy, inne sytuacje pominę milczeniem, bo brak mi słów) ja dostawałam od jednego lub drugiego na zmianę w łeb na spawnie po raz chyba dwudziesty i raz jeden (chodzi o dzień dzisiejszy) się zirytowałam po dwudziestym lub co najmniej nastym zgonie co widać na załączonym screenie, od razu dostałam BANA od KILLTHEMA zamiast warna, a GBS z MAJLONEM nawet złamanego jaila za notoryczny spawnkill nie dostali - już nie wspomnę o warnie lub banie. I ktoś mi chce powiedzieć że GBS nie ma układów w administracji?! Śmiech na sali i cyrk na kółkach co się dzieje na tym serwerze. Screen i filmiki dołączone.
29-May-2020, 07:12 AM
Rozumiem, że pisząc skargi chcesz sprawiedliwości, a sprawiedliwość dotyczy wszystkich więc otrzymujesz Warna za słownictwo.
Kontynuując GBS wykorzystuje w pełni wszystkie legalne sposoby na zwiększenie swojej przewagi. Konto VIP jest po to aby korzystać z jego możliwości, a wiedza o wykorzystywaniu tekstur działa na jego korzyść. Przypominam dla Wszystkich, że jest to serwer dm. A co do Ciebie Marone zacznijmy od tego, że nie jesteś w stanie się przystosować do wzoru działu. Gta jest dostępne od 16 roku życia. Być może biologicznie osiągnęłaś ten pułap, ale mentalnie zdecydowanie nie. Jeśli nie potrafisz sobie radzić z emocjami to zastanów się nad znalezieniem rozwiązania w tej kwestii. Schemat wygląda tak, że łamiesz regulamin robiąc sk na inv, upw, atakujesz strefę i uciekasz gdy ktoś się na nią teleportuje itd i wtedy jest w porządku. Problem się zaczyna gdy to Ciebie ktoś się zabije, nawet zgodnie z regulaminem. Wtedy zaczynasz wyzywać, otrzymasz mute to płaczesz, że bezpodstawnie i wyzywasz admina. Końcowym etapem jest płacz na forum. Z moich obserwacji wygląda na to, że jesteś opóźniona i broń Boże nie śmieje się z osób chorych, ale jeśli jest to prawda to poinformuj, może administracja będzie postrzegać Twoje zachowanie w inny sposób. Wątek zamykam bo nie widzę szans na dogadanie się, mało zrozumiesz z tego co tutaj jest napisane, a z kolei Ty się wypowiesz ze swoją składnią zdań i logiką to nikt tego nie zrozumie. |