25-Aug-2022, 13:08 PM
(25-Aug-2022, 11:49 AM)KillThem napisał(a): No cóż...w mojej opinii screeny są twórcze, niebanalne.Bardzo fajny film wujku. Polecam, jestem widzem!
Cytat:Wiem wiem poskracałem te ss bo przekraczało mi ilość słów ciągle miałem powyżej 65k nie wiem jak nawet nie znam sie na tym ForumNie wiedziałem, że jak się poskraca ss, to link zawiera zdecydowanie mniej znaków, dziękuję Ci za tę wiedzę.
Niemniej jednak, pozwolę sobie przekazać Państwu film, który w mej opinii udowadnia, iż banicja nie była nadana bez powodu.
Kliknij mnie
Cytat:zacząłem zbierać walizki które podpatrywałem pod klawiszem ESC na mapie gdzie dany Moderator/Admin stawia walizkę i tam gdzie w ostatnim czasie postawił walizke zaznaczałem sobie gdzie był i w dane miejsce leciałem ją wziąść.Po pierwsze, synu - w ten czas walizki były stawiane przez 4 różnych moderatorów, w losowej kolejności. Wiem, że jesteś mądry, zdolny i potrafisz coś nie coś, niemniej jednak nie sądzę, byś był w stanie w tak szybki sposób patrząc na czas Twoje tp na spawn zwrócić uwagę kilka sekund wcześniej gdzie akurat moderator, który stawia walizkę jest. In my opinion - niemożliwe.
Po drugie, synu - wziąć.