Myślałem, że mnie zgasisz, ale jak widać wolisz dostać w ryj tą piłeczką. "Jakim cudem ściera mogła Ci dać bana na 7 dni, no nieee wieeem." jak widać ta sama sciera nie zna taryfikatora kar, z czego pamiętam to za notoryczne zaśmiecanie czatu jest WARN, ja zwykle do tego zostawałem wyciszony na 1H. Odrazu na zapas gdyby padło zdanie, że ciągle wprowadzam patologię - nie gram regularnie od 1,5 miesiąca, a gdy czasami wbijałem to nie udzielałem się na czacie a już na pewno nikogo nie wyzywałem. Skoro dostałem bana za patole, to czemu w powodzie jest jeszcze "mass mk", co za same wyzwiska jest zbyt mało dni?
Ban w takim razie w ogóle nie powinien mieć miejsca, ktoś inny tu powinien być ukarany albo przynajmniej upomniany za nieprzestrzeganie taryfikatora kar. "nie będę tolerowała takich zachowań jak to z dzisiaj na serwerze. Jak będzie ku temu powód, to dam Ci nawet i perma i nie będę się musiała Tobie jakoś specjalnie tłumaczyć tu na forum." Skoro nie tolerujesz takich zachowań to gdzie jakakolwiek kara dla kryptona za prowokacje XDDDDDD
Ban w takim razie w ogóle nie powinien mieć miejsca, ktoś inny tu powinien być ukarany albo przynajmniej upomniany za nieprzestrzeganie taryfikatora kar. "nie będę tolerowała takich zachowań jak to z dzisiaj na serwerze. Jak będzie ku temu powód, to dam Ci nawet i perma i nie będę się musiała Tobie jakoś specjalnie tłumaczyć tu na forum." Skoro nie tolerujesz takich zachowań to gdzie jakakolwiek kara dla kryptona za prowokacje XDDDDDD