29-Apr-2020, 21:30 PM
Nie wiem moim zdanie juz przesadzasz z tymi skargami, szukasz tylko sensacji, zeby Cie zawuazyli. Nie rozumiem tej skargi, chyba proste ze musiala naspamic na czacie jak musiala wlepic bana typowi z bl i jako modeartor mogla to zrobic tylko po przez komende /warn no to chyba jasne, ze naspamila i Twoja skarga jest jak najbardziej nie na miejscu. Szukasz glupiego powodu ble by tylko napisac skarge i zaraz znajda sie skargi od Ciebie, ze moderator badz inny administrator w ogole jest na serwerze. Sam, gdy miales moderatora musiales tak robic i jakos wtedy nikt na Ciebie skargi nie pisal ani nikt nie napisal reporta, ze robisz spam, wiec czasami sie zastanow na co piszesz skarge, bo tak jak napisalem wyzej - zaraz te Twoje skargi beda tyczyc sie, ze albo mdoerator badz inny administartor jest na serwerze albo co lepsze, ze w ogole ktos z administracji napisal cos na czacie.
P.S: Oszczedz sobie glupich kometarzy typu - "pisze to osoba ktora dostala degrada i banicje za aima" itp. itd., bo mi to zwisa i powiewa.
Ja wiem SA-MP to gra i w ogole ale Ty masz z niej czerpac przyjemonsci, a nie szukac byle powodu, zeby tylko napisac skarge.
Nie wiem jak Ci sie ta gra znudzila albo gra na tym serwerze to nie wiem, pomysl moze o tym zeby ja odinstalowac i odstawic albo chociaz nie wchodzic na ten akurat serwer przez jakis czas, a nie wchodzic i szukac byle gowna zeby sie pruc i pisac skargi.
P.S: Oszczedz sobie glupich kometarzy typu - "pisze to osoba ktora dostala degrada i banicje za aima" itp. itd., bo mi to zwisa i powiewa.
Ja wiem SA-MP to gra i w ogole ale Ty masz z niej czerpac przyjemonsci, a nie szukac byle powodu, zeby tylko napisac skarge.
Nie wiem jak Ci sie ta gra znudzila albo gra na tym serwerze to nie wiem, pomysl moze o tym zeby ja odinstalowac i odstawic albo chociaz nie wchodzic na ten akurat serwer przez jakis czas, a nie wchodzic i szukac byle gowna zeby sie pruc i pisac skargi.