16-May-2021, 13:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-May-2021, 14:02 PM przez Muthu.
Powód edycji: jednak mnie gonił przez 20 min a nie 15 min XD
)
Nick Oskarżyciela : Muthu
Nick Oskarżonego : nesguide2 aka [GPP]nesguide2[DZ]
Powód Skargi : s0beit + wykorzystywanie błędów gry i uprzykrzanie gry innym
Pałka się przegła pora zrobić z grubasem porządek kolejny perm kolejne ub a on nadal może być bezkarny? niee to trzeba zadzwonić po policję XD
przez prawie 20 minut gonił mnie przez całą mapkę, strzelając m.in. rc tigerem, Vortexem (xD) i spychając Dozerem
pod koniec filmu widać jak zabił mnie z M4 siedząc na miejscu kierowcy z aimem bo inaczej nie potrafi XD
Jeśli tym razem nesguide2 nie zostanie zbanowany permamentnie raz na zawsze to będzie tylko dowód na nieudolność administracji i przyzwolenie na takie zachowania
Dowód :
Oglądaj w wysokiej rozdzielczości tylko w SIURBOX HD!
ez
Nick Oskarżonego : nesguide2 aka [GPP]nesguide2[DZ]
Powód Skargi : s0beit + wykorzystywanie błędów gry i uprzykrzanie gry innym
Pałka się przegła pora zrobić z grubasem porządek kolejny perm kolejne ub a on nadal może być bezkarny? niee to trzeba zadzwonić po policję XD
przez prawie 20 minut gonił mnie przez całą mapkę, strzelając m.in. rc tigerem, Vortexem (xD) i spychając Dozerem
pod koniec filmu widać jak zabił mnie z M4 siedząc na miejscu kierowcy z aimem bo inaczej nie potrafi XD
Jeśli tym razem nesguide2 nie zostanie zbanowany permamentnie raz na zawsze to będzie tylko dowód na nieudolność administracji i przyzwolenie na takie zachowania
Dowód :
Oglądaj w wysokiej rozdzielczości tylko w SIURBOX HD!
ez