[SKARGA][GPP]Orbitex - Wersja do druku +- San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7 (http://forum.sao-server.com) +-- Dział: Serwer SA:MP (IP: 51.83.217.86:7754) (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=68) +--- Dział: Skargi, zażalenia (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Rozpatrzone (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: [SKARGA][GPP]Orbitex (/showthread.php?tid=2276) |
[SKARGA][GPP]Orbitex - masownik69 - 20-Dec-2020 Nick: masuj_mi_jajca Powód skargi: Faworyzacja innych graczy oraz nieprawidłowe używanie komendy /mute Opis sytuacji: Wczoraj czyli 19.12 na serwerze miała miejsce nie przyjemna sytuacja na której pan Orbitex mutował mojego kolege Mefedrona za to że wyzywał mnie dla beki. Napisałem mu grzecznie aby odciszył to napisał nie! okej rozumiem nie jest zobowiązany do ściągania muta z mojego kolegi ale potem mutował innych graczy nawet za słowo ,,nieudacznik" potem zaczęła się kłótnia na serwerze, zacząłem pisać do pana Orbitexa że nie umie używać komendy mute i mutuje graczy bezpodstawnie potem na serwer wszedł gracz Zielak, który zaczał prokować mnie i innych graczy z serwera mówiąc żebym wyszedł z serwera itp. ja i inni gracze nie raz dostaliśmy mute za prowo a faworyzowany gracz Zielak dostał tylko jedno upomnienie które miał gdzieś, potem zaczał nadal prowokować innych graczy ja się wkurzyłem ponieważ gracz Orbitex i Zielak ciągle prowokowali mnie tak jak i innych aż do czasu gdy wszedł miły administrator roke była patola, gdy roke wszedł na serwer uciszył mnie tak jak Zielaka. Przypominam że Orbitex przez całą kłótnie która trwała około ponad poł godziny ani razu nie zmutował zielaka za prowo. Dowody (screeny, świadkowie): Hydroksyzyna, [GPP]Quadro, [GPP]Mefedron RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - Orbitex - 20-Dec-2020 chłopie może powiedz jak ty się zachowujesz na serwie a nie podajesz 3 osoby które zachowują się tak samo jak ty żeby pozbawić mnie rangi RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - masownik69 - 21-Dec-2020 (20-Dec-2020, 23:41 PM)The_Legend napisał(a): chłopie może powiedz jak ty się zachowujesz na serwie a nie podajesz 3 osoby które zachowują się tak samo jak ty żeby pozbawić mnie rangiZanim zacząłeś prowokować i dawać muty mojemu koledze które chciałem żebyś zdjal byłem spokojny. RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - Orbitex - 21-Dec-2020 biorąc pod uwagę to że ty i mefedron robiliście patole więc nie wykręcaj się masz świadków hydre i Quadro którzy nagminnie zachowali się patologicznie więc nic ci to nie da pozdrawiam RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - TieMaster - 21-Dec-2020 Z tego co mi wiadomo, to nie uciszał go bezpodstawnie. Ciągle siał patolę, wyzywał Zielaka, ja Mefedroniarza też uciszałem. Hydrosie uciszał, bo siała patolę i wyzywała Orbitexa. Byłem przy tym, mnie też swoim kretyńskim płaczem i sianiem chaosu denerwowaliście. I z tego co mi wiadomo, nie dowalał od razu po 20 min, tylko stopniowo, po kolei z minutami. Nie wiem w ogóle o co wam chodzi. //Edit: Sądzę, że próbujecie go zrzucić ze stołka, bo dość często słyszę w jego kierunku różnego rodzaju prowokacje oraz "daj mi mute" albo "daj mi bana". Jak dzieci. RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - roke - 21-Dec-2020 Zacznijmy od tego że od jakiegoś czasu zaczęła się "wojna" między wyżej wymienionym administratorem Orbitexem (wcześniej Legend) a kilkoma graczami m.in autorem skargi oraz świadków tutaj wymienionych (nie wszystkich). Za każdym razem jak są te osoby, zaczyna się na czacie armagedon. To są tylko niektóre fragmenty bo było ich znacznie więcej. Ja rozumiem że można nie lubić kogoś, ale żeby obrzydzać mu każde wejście na serwer to jest to już zachowanie poniżej zera. Pisałem już to do niektórych osób ale jeszcze to powtórzę, jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do kar nadawane przez Orbitexa, wystarczy twardy dowód w postaci screenshotów lub nagrań. Co do sytuacji z wczoraj, niestety nie mam pojęcia o co tak na prawdę poszło tylko tyle ze na początku według oskarżonego było wyzywanie dla "beki" czego kompletnie nie rozumiem, można było to zrobić w prywatnej wiadomości gdyż zawsze dla administratora jest wyłączony domyślnie, a mute jest wtedy nakładane gdy druga osoba poczuje się urażona po uprzednim zgłoszeniu gracza, nikt nie musiałby patrzeć na wasze wyzwiska dla "beki". Wracając do głównego tematu skargi, dołączyłem na serwer w trakcie tej kłótni, zrobiłem to co do mnie należało czyli zmutowanie obu graczy (Zielaka oraz Mefedrona) ale widziałem znowu prowokacje w stronę administratora. W skardze nie ma żadnych screenshotów przez co nie jestem określić w tym momencie jakie kary stosował administrator oraz czy to co zostało tu napisane jest zgodne z prawdą. Nie chcę tutaj bronić jednej strony ani drugiej bo każda ma za uszami. RE: [SKARGA][GPP]Orbitex - KillThem - 21-Dec-2020 Że screenshotów, które wysłał roke wynika jasno, że sam go prowokowałeś, nie wspominając o obrazie. Za samo to skarga jest odrzucona, a na Panią Hydroksyzynę zostanie nałożony warn za nagminne sianie patoli. Tak jak wspomniał roke - następnym razem prosimy o dowody, bo w Twojej treści nie powołujesz nie na nic, tylko na świadków, którzy się nie potrafią wypowiedzieć. Serdecznie pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. |