San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7
Skarga na zachowanie dawido17 - Wersja do druku

+- San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7 (http://forum.sao-server.com)
+-- Dział: Serwer SA:MP (IP: 51.83.217.86:7754) (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=68)
+--- Dział: Skargi, zażalenia (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Dział: Rozpatrzone (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Skarga na zachowanie dawido17 (/showthread.php?tid=2022)

Strony: 1 2 3

Skarga na zachowanie dawido17 - Marone - 06-May-2020

Nick: dawido17
Powód skargi : Nagminne, uporczywe nękanie i prześladowanie na serwerze podczas gry.
Opis sytuacji :
Gracz notorycznie uprzykrza mi grę. Niejednokrotnie zwraca się do mnie nickiem, którego używałam poprzednio czego sobie nie życzę bo nie po to zmieniałam nick, żeby ktoś się wyśmiewał. Bardzo mnie to irytuje. (screen dołączony)
Ponadto, będąc online w tym samym czasie, notorycznie wysyła mi po 1 dolarze do portfela. Na to również mam dowód (dołączone screeny, co prawda tylko dwa bo szkoda mi folderów żeby to wszystko zbierać, ale było tego więcej). Jakiś czas temu ciągle prowokował mnie gdy nie miałam juz rangi : ,,Claire zrób event". Kiedy już nie wytrzymuję i dostaję muta za caps bezczelnie śmieje się z tego. Każdy ma chyba swoje granice wytrzymałości? Wiem ze to TYLKO gra, ale pod każdym nickiem kryje się żywy człowiek, który ma swoje uczucia, przemyślenia, przeżycia i swoją wytrzymałość na różne sytuacje.
Była już skarga do Jemo na dawido17 na dc, była reakcja tego admina w efekcie czego był spokój kilka dni, ale jak widać nie przyniosło to efektu na dłuższą metę.

PS. Na dzisiejszy report na dawido17 za uporczywe jednodolarowe przelewy na konto  brak było reakcji ze strony administracji. Jedyna ROSIE, która nie pełni już funkcji , udzieliła mi kompetentnej porady za co DZIĘKUJĘ, choć nie musiała bo nie leży to już w zakresie jej obowiązków i JEMO,również dzięki któremu powstała ta skarga na forum. ROSIE i JEMO - raz jeszcze dziękuję.

Teraz liczę na kompetentną i konkretną reakcję na te skargę ze strony innych członków administracji.

[attachment=256][attachment=257][attachment=258][attachment=259]

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - estadiooo - 06-May-2020

Wydaje mi sie ze po prostu mu sie podobasz dolarki nie chodzą ulicą

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - jachu.tt - 07-May-2020

A ja tyle razy bylem świadkiem kiedy Ty zachowywalas sie w sposob niestosowny np. piszac "zamknij ryj" czy cos w tym stylu. Szkoda, ze nje robie ss, bo nie jestem typem osoby, ktora bedzie pisac skargi na kogoś, jest administracja na serwerze to powinna zaareagowac. Zresztą za spamienie wysylaniem kasy mut, by nic nie dal niestety, bo gracz podczas muta moze używać wszystkie komendy. Wczoraj lub przedwczoraj bylem swiadkiem kiedy Ty sama go prowkowalas, gdy on nic nie pisal w Twoja stronę to Ty musial cos do niego napisać (nie mam ss, ale moge se reke uciac, ze tak bylo XD)

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - waifu - 07-May-2020

chlopak jest poprostu zakochany

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - dawido17 - 07-May-2020

Przeczytałem tą głupotę na telefonie, więc odpowiadam z telefonu i wybaczcie za ewentualne błędy 😀

Odpowiedź na 1 zarzut( Pani nie życzy sobie używania poprzedniego nicku bo ją to irytuje) : dość ciekawy zarzut, ponieważ po pierwsze to nie jest koncert życzeń, a po drugie jest wiele rzeczy, które kogoś irytują, mnie irytują domki w LS, mam napisać do produkcji żeby je zmienili bo mnie to irytuje? Używam naprzemiennie Pani nicków tego starego "Claire" bo jestem do niego przyzwyczajony i nie raz z automatu to pisze oraz nowego nicka, hydro coś tam, jest dość długi więc nawet go nie pamiętam. Pani stary nick nie jest wulgarny ani nic z tych rzeczy, więc to jest kwestia gustu jego używania. Nie ma w regulaminie zakazu używania poprzedniego nicku przez osoby postronne. A to że stary nick kojarzy się wielu osobom źle to czyja to wina?

Odpowiedź na 2 zarzut( ciągłe wysyłanie kasy) :tutaj to jest trochę dla mnie śmieszne, bo to jest chyba główny powód Pani skargi, nie jest to ciągłe wysyłanie tylko w sumie jakieś momenty, w których wyślę może 15-20 dolców osobno, glownie jest to robione w chwili kiedy Pani jakoś głupio mnie zaczepiła na czacie bądź na mnie poluje. Bardziej jest to forma zwykłego śmieszkowania, i powinno do tego podchodzić się z dystansem. W czym Pani to przeszkadza? Ludzie dużo gorsze rzeczy robią na serwerze i się z tego śmieją, a to jest żaden powód. Znowu odsyłam do regulaminu, proszę mi pokazać punkt, który tego zakazuje. Ewentualnie spam komendami, ale te komendy wpisuje ręcznie od nowa.

Odpowiedź na 3 zarzut(JAKIS CZAS TEMU pisał claire zrób event, mimo że nie miała rangi) Confusedama podkreśliła Pani że jakiś czas temu, jaki? Bo ostatnio miałem parę dni przerwy w sampie, myślę że z miesiąc?więcej? Nie pisze już tego na czacie, sama Pani przyznała ze jakiś czas temu więc o co chodzi? Po drugie pisałem tak, bo byłem przez Panią nękany jak miała Pani funkcje moderatora. Na szczęście już tego nie masz i ja, jak i cały serwer jest z tego powodu szczęśliwy, co było to mocno podkreślane na czacie. Z resztą znowu w tych słowach nie było nic obraźliwego, a po TRZECIE administracja reagowała na Pani reporty ze niby prowokacja itp i już byłem za to ukarany mutem. Oczywiście nie każdy na to reagował, jedynie Pani znajome w administracji.

Następnie, nie rozumiem po co Pani pisze o jakiś uczuciach, że po drugiej stronie siedzi człowiek itp. Z punktu widzenia psychologicznego próbuje pani wywrzeć presję na innych i zrobić z siebie ofiarę mimo że tak nie jest. Nie jest Pani święta. Proszę się przyznać jak się np wczoraj Pani zachowywała? Ile dostałaś mutow i ile razy byłaś w jailu? Ja mam tylko 1 zdjęcie co pisałaś na czacie, jest tego więcej. Sama łamiesz regulaminy a na mnie piszesz skargę w której nic takiego nie ma? Mutowalas mnie za słowo "loszka" po czym dałem screena na Dc jak ładnie wyklinasz na local czacie. To jest hipokryzja i teraz ta skarga to również wielka hipokryzja i fikcja. Na okładce Sampa jest oznaczenie 18+ a ta skarga nie brzmi jakby ją pisała osoba pełnoletnia, to jest grą a ty piszesz jakby nie wiadomo co się stało. Aha jeszcze jeden zarzut tam bym że się śmieje jak dostajesz muta. I to pokazuje jaką jesteś hipokrytką, bo jak ja dostaje muta to ty wybuchasz śmiechem "hahaha" na ogólnym czacie i nie jeden admin i gracze to pewnie potwierdzą, chociaż nwm czy zwracają na takie coś uwagę.Zrobiłaś z siebie wielką ofiarę, tylko wiesz co jest najlepsze? Że pół serwera wie jaka jesteś naprawdę i że wszystko wykorzystujesz przeciwko komuś. Sama ostatnio mnie zaczepiasz, więc się nie dziw że ci odpowiadam, bo nie dam sobie robić tego takiej osobie jak ty. Miałem odpowiedzieć ci na skargę skargą ale już nie będę się bawił w takie dziecinady że się skarżę ze ktoś w grze mówi na mnie moim starym nickiem itp. Sama notorycznie łamiesz regulamin, ile razy SOL cie wsadzał wczoraj do Jaila za przeszkadzanie w przejmowaniu stref, ile mutow miałaś wczoraj, ciągle za mną łazisz na invisible, ciągle na mnie polujesz i to jest chyba spawn kill. Rzucasz się do administracji że nie reagują a na co mają reagować? Każdy sobie tam gra, nie raz są grube spiny i jakoś ludzie potrafią grać dalej. A ty tylko potrafisz czekać i robić screeny w odpowiednich momentach żeby pójść na skargę do Jemo na priv xD jak ci nie wstyd z takim czymś chodzić po ludziach. Reasumując twoją skargę, tona serwerze każdy na każdego teraz powinien pisać skargi. Podsumowując, żadne z tych oskarżeń nie ma podstaw do napisania skargi, jak coś jest w tej skardze to zostałem już za to ukarany.

Na ściernisku na DC jest szybkie zdjęcie z wczorajszego zachowania jej na czacie ukazujące że nikogo nie wyzywa, że jest miła, niewinna itp.

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - Even - 07-May-2020

z 4 screenow 3 sa te same kekw

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - PrezesSzymon - 07-May-2020

Najpierw odpowiem krótko na Even bo chyba niedoczytał:

"Na to również mam dowód (dołączone screeny, co prawda tylko dwa bo szkoda mi folderów żeby to wszystko zbierać"

A teraz po przeczytaniu tego wypracowania, które wkleiłem do wordu bo w notatniku sie nie zmieściły wyrazy, wkleiłem bo także z telefonu i ucieło mi prawą strone, a teraz na temat:

Ja to troche krócej: W odpowiedzi na wszystkie odpowiedzi na zarzuty:

"Była już skarga do Jemo na dawido17 na dc, była reakcja tego admina w efekcie czego był spokój kilka dni, ale jak widać nie przyniosło to efektu na dłuższą metę."

Niby tylko drobna błahostka, ale wygląda mi to już na nękanie, kolejny raz sytuacja się powtórzyła i znowu by miała być bez jakiego kolwiek rezultatu, żebyś mógł dalej to nękanie kontynuować, bo sprawa sie nie wyjaśniła?

Wysyłanie wielokrotnie niewielkich pieniędzy porównałbym to do spamowaniu na PM. Co do nicku, a raczej co do koncertów życzeń, pewnie byś sobie nie życzył żebym czekał przed twoją hatą, odczekał kilka sek. aby uniknąć spawn kill i na okrągło to samo i cie gonił po mapie, też w pewien sposób nazwałbym to nękaniem ☺

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - dawido17 - 07-May-2020

No właśnie ona tak za mną goni, a Twoja odpowiedź nie wnosi nic konstruktywnego ani nie jest wgl wiarygodna bo sobie z nią latasz po mapie w sampie na invisible. Rozumiem że koleżanka, też bym bronił znajomą. I o jakim nękaniu ty mówisz, ta skarga jest dziecinna i te zarzuty również więc co mam kontynowwc? Że powiem do niej claire? XD że się zaśmieje na czacie? XD Jeszcze jakby była ona święta, a tak nie jest bo nie tylko ja mam takie zdanie. Poleciała na skargę do Jemo na dc a do mnie sama nic nie napisała, bardzo dorosłe rozwiązywać sprawy przez kogoś. Z resztą ja już się odcinam od tej dziecinnej skargi, swoje napisałem, idąc jej tokiem myślenia to nic nie można robić na sampie i każdy ma ją słuchać. NIECH sama przestanie mnie zaczepiać, wtrącać się w nie swoje sprawy a nie pisać na czacie "zamknij ryj" jak sobie pisze z kimś innym i polować na mnie a wtedy niech oczukuje tego czego oczekuje.

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - Even - 07-May-2020

To jest serwer DM - strzelacie sie, na tym glownie polega idea DM'ow, a co do czekania nad "hatą" to wyjdz i go zabij, skoro nie robi sk to nie lamie regulaminu.
Pieniadze Ci daje, poniewaz najwidoczniej ma ich za duzo, a co do zachowania na czacie to nie wiem z tych Twoich 4 screenow 3 sa te same, ktore glownie pokazuja, ze przesyla Ci pieniadze, w czym dalej jest problem?

RE: Skarga na zachowanie dawido17 - estadiooo - 07-May-2020

moze od hajsu sie w glowie jebie?