[SKARGA] czesc Administracji - Wersja do druku +- San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7 (http://forum.sao-server.com) +-- Dział: Serwer SA:MP (IP: 51.83.217.86:7754) (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=68) +--- Dział: Skargi, zażalenia (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Rozpatrzone (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: [SKARGA] czesc Administracji (/showthread.php?tid=1954) |
[SKARGA] czesc Administracji - Even - 12-Apr-2020 Nick: even Powód skargi: Zachowanie nie calej, ale czesci administracji, tym razem wymienie, Lampard, [GPP]sol, KillThem, xkislu, Julka_Kulka, Zbyszku Opis sytuacji: Wchodzac na serwer fun z tego znikomy, bo eventow nie ma komu robic, solowek grac tez juz jest ciezko bo chlopaki wypierdalaja ann na srodek ekranu kto komu bedzie robic lodaXD. Reportow tez nikt nie sprawdza, a chlopek 2 dzien na aimie gra :bloodtrail:, a rozmowy administracji na chacie przewaznie wygladaja w sposob julka dziewica vs stulejrze, juz mi sie wydaje, ze jest ich wiecej w administracji, niz samych graczy - to tylko moja uwaga. Eventow - nie ma Reporty - nie sprawdzane, co wyjasnia chyba to, ze chlop gra 2dzien na aimie, a mowienie, ze trzeba film nagrac mi zajmie od 2-3minut z uploadem, wiec lampardzik Ty chyba pelnometrazowy nagrywaszXDXD Chat - zaspamiony Julkavsstulejki No i wypierdalajace ann na srodku ekranuXD (wazne, ze placa skladki) - no offence. PS. INSTANC /C PO WYZYWANIU SIE NIE CZYSCI CZATU : * moze teraz administracja polega na siedzeniu, cisnieciu beki i wbijaniu topki biblethump Dowody (screeny, świadkowie): zaku, michasia i reszta normalniejszych graczy, a nie ich "community". [font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][/font] [font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][/font][/font] [font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][/font][/font][/font] RE: [SKARGA] czesc Administracji - waifu - 12-Apr-2020 Ogólnie to się wypowiem, że my jako moderatorzy nie mamy jak zająć się Aimbotem czy Acb, pisaliśmy do adminów, żeby się tym zajęli. RE: [SKARGA] czesc Administracji - KillThem - 12-Apr-2020 Mi się już oberwało gdybyś nie zauważył pod poprzednim wątkiem ✌️ RE: [SKARGA] czesc Administracji - Even - 12-Apr-2020 (12-Apr-2020, 15:56 PM)xkislu napisał(a): Ogólnie to się wypowiem, że my jako moderatorzy nie mamy jak zająć się Aimbotem czy Acb, pisaliśmy do adminów, żeby się tym zajęli. Stary, nie blaznij sie bardziej, niz tylko to mozliwe, ja majac moderatora chocby staralem sie pomoc komus kto jest wyzej, zawsze mozesz Ty nagrac, a on zbanowac, a wy macie totalnie wypierdolone lol RE: [SKARGA] czesc Administracji - zaku - 12-Apr-2020 (12-Apr-2020, 15:56 PM)waifu napisał(a): Ogólnie to się wypowiem, że my jako moderatorzy nie mamy jak zająć się Aimbotem czy Acb, pisaliśmy do adminów, żeby się tym zajęli. jezeli moge sie wtracic, ja na modzie nie mialem takich problemow wiekszosc tej administracji robi z siebie nadludzi, ktorzy uwazaja ze wiecznie maja racje RE: [SKARGA] czesc Administracji - Even - 12-Apr-2020 Ja tez nie mialem zadnego problemu, [font="Proxima Nova Regular", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif][/font] RE: [SKARGA] czesc Administracji - zaku - 12-Apr-2020 a teraz czterech adminow i dwoch modow nie moze sobie poradzic z jednym aimbotem xD lepiej sobie randkowac na globalu RE: [SKARGA] czesc Administracji - waifu - 12-Apr-2020 Ogólnie to spoko, też nagrywam ludzi i wysyłam do administracji. Dzisiaj nawet Lampard dostał filmik z jednym graczem ode mnie - niech sprawdza. Tylko nie miałem jak nagrać jakiegoś aimbota kiedy (prawdopodobnie) nie było mnie na serwerze :/ RE: [SKARGA] czesc Administracji - zaku - 12-Apr-2020 przeciez pisaliscie do adminow by sie tym zajeli RE: [SKARGA] czesc Administracji - 2PalceWnatalce - 12-Apr-2020 zamiast skargi pisać na forum to mogłeś nagrać takiego delikwenta na aimie skoro jak mówisz " administracja ma wyjebane "... korona by na pewno z głowy nie spadła 😄 |