Skarga na zachowanie dawido17 - Wersja do druku +- San Andreas Online | Polski Serwer SA:MP 0.3.7 (http://forum.sao-server.com) +-- Dział: Serwer SA:MP (IP: 51.83.217.86:7754) (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=68) +--- Dział: Skargi, zażalenia (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Rozpatrzone (http://forum.sao-server.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Skarga na zachowanie dawido17 (/showthread.php?tid=2022) |
RE: Skarga na zachowanie dawido17 - fooyara - 07-May-2020 Ustawcie się na solo w samp i nara. RE: Skarga na zachowanie dawido17 - Marone - 07-May-2020 Nie wytrzymam. Gdzie w mojej wypowiedzi jest jakiś sarkazm i uwłaczanie? Jeszcze jestem bardzo kulturalna a ty znowu nie widzisz nic złego w swoim zachowaniu. To jest jakaś paranoja. SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAKIE JA MAM WYKSZTAŁCENIE I ZAPEWNIAĆ MNIE ŻE TWOJE JEST WYŻSZE OD MOJEGO?! chyba że jesteś prezesem jakiejś wielotysięcznej korporacji albo nie wiem, kandydatem na prezydenta co najmniej. Skąd możesz wiedzieć o mnie cokolwiek poza nickiem, i tym co napisałam o sobie w podaniu na moderatora? Poza tym nie wykształcenie świadczy o człowieku, a jego personalne podejście do drugiej osoby. A ty mnie gnębisz, nękasz, próbujesz zrobić z siebie wielkiego pana, i myślisz że to jest fajne i że wykształcony człowiek tak postępuje? Człowiek który ma zdrowe zmysły, nie niszczy drugiego człowieka nawet, jeśli ma powód a ty nie masz żadnego by mnie prześladować a jednak to robisz, więc z czym do ludzi? Znowu to robisz, znowu próbujesz wykreować siebie na kogoś lepszego ode mnie i od wszystkich, wybielić się i zrobić z siebie ofiarę i właśnie to dowodzi, że masz mnóstwo kompleksów które musisz maskować w tym miejscu w grze i na forum, a niestety, nie maskujesz ich a wręcz przeciwnie - wychodzą one na światło dzienne, bo poniżanie innych świadczy tylko o tym, że jesteś bardzo nieszczęśliwy i niedowartościowany.Ja gram na uczuciach innych a ty na moich nie grasz? Struny moich uczuć już przez ciebie są doszczętnie poszarpane. I doskonale widzisz, bo ci to napisałam że mnie to boli i co czuję w związku z tą sytuacją, więc gdybyś był na prawdę tak wysoce wykształcony jak mówisz, przeprosiłbyś mnie, przemyślał zachowanie i zmienił postępowanie, ale nie, ty musisz się wdawać ze mną w tę jałową dyskusję, która nie wiem czy do czegokolwiek nas doprowadzi. Lepiej się kopać z koniem niż odpuścić, bo twoje musi być na wierzchu, bo jakby to było, gdybyś przyznał się choć w jakiejkolwiek części do zarzutów które ci stawiam.Lepiej nadal mnie oczerniać a do swojej świadomości nie przyjmować niczego, co mogłoby rzucić jakikolwiek cień na twój nieskazitelny blask jakim błyszczysz tu i na serwerze. NIE WIERZĘ. RE: Skarga na zachowanie dawido17 - waifu - 07-May-2020 Dobra, może za mądry to ja nie jestem, ale żeby wkurzać się o jakąś gierkę w 2k20? Nikt tu święty nie jest, ale proponuję już wam zakończyć ten kwas między wami. Obaj jesteście sobie warci imo. RE: Skarga na zachowanie dawido17 - PrezesSzymon - 07-May-2020 Waifu, własnie po to jest ta skraga aby w końcu temu zapobiec, może ktoś mu w końcu przemówi do rozsądku tym razem z rezultatem. RE: Skarga na zachowanie dawido17 - dawido17 - 07-May-2020 Marone zaprzeczasz sama sobie przecież to ty w swojej odpowiedzi odnieslas się do mojego życia prywatnego, wykształcenia itp a teraz piszesz ze co ja mogę o tobie wiedzieć, przecież Ty pierwsza weszłaś w moją strefę osobistą robisz teraz igly z widły, już mówiłem że skończyłem a gdzie w twojej wypowiedzi są sarkazmy? Jutro z miłą chęcią ci zaznaczę i jak chcesz wyślę na priv bo nie będę tu już śmiecił. Ps. a prezes korporacji nie musi mieć żadnego wykształcenia, co ma piernik do wiatraka. Rób sobie aferę z niczego, ja już nie będę w tym uczestniczył, pozdrawiam. RE: Skarga na zachowanie dawido17 - Jemo - 07-May-2020 (07-May-2020, 18:31 PM)FVector napisał(a): Dobra, ludzie. Ja byłem świadkiem odwalania przez jedną i drugą stronę. Jestem już trochę na serwerze i widzę to, że Marone zwykle się nie odzywa, chyba że ją ktoś naprawdę sprowokuje. dawido, sam widziałem że lubisz sobie poprowokować i może nie jest to jakieś bardzo złośliwe, ale jednak jak widzimy, komuś to przeszkadza. A Ty Marone mogłabyś też się trochę pilnować bo jak Cie ktoś wyprowadzi z równowagi to robi się gorąco. Muszę się zgodzić. Uważam, że jesteście oboje winni, ale nikt z Was nie jest w stanie przedstawić wystarczających dowodów na winę drugiej osoby. Odbijacie między sobą piłeczkę zaczynając przy tym odbiegać od tematu. Wiadomości napisane w tej skardze nie przedstawiają dowodów pokazujących, kto zaczyna prowokacje, kto zaczyna kłótnie. Skoro nie ma przedstawionych żadnych dowodów* jestem zmuszony wystawić swoją opinie według moich doświadczeń i doświadczeń innych graczy. * - To z wysyłaniem 1$ kilkukrotnie pozwolę sobie zignorować. Jedyne co mógłbym ewentualnie zarzucić to spam komendami - ale karanie tego teraz nie ma sensu. Dawido, nie prowokuj. Powtarzałem Ci wielokrotnie, byś wstrzymał kontakt do Claire. Skoro się nie udało to spróbuj jeszcze raz. Cytat: No chyba, że na prawdę jesteś taki tępy, że nie potrafisz złożyć słowa zawierającego więcej niż 6 literek I tak, piszę Claire, bo mi jest tak łatwiej - i nie uważam siebie za tępą osobę. Change my mind. A Ty, @Marone, uważam, że też bierzesz za dużo do siebie. Powinnaś mieć więcej dystansu do siebie. Sądzę, iż gdybyś miała więcej kontaktu z graczami (także podczas Twojej kadencji w administracji) i milej się zachowywała w stosunku do nich, to też nie byłoby teraz takich nieprzyjemnych sytuacji. To wszystko zaczeło się od kiedy odeszłaś z administracji. Wtedy zamiast normalnie komunikować się z graczami, którzy się Ciebie pytali co się stało z Twoją rangą, to olewałaś ich lub chamsko odpisywałaś. Wiele razy widziałem (na własne oczy jak i na screenach, które były mi przesyłane), jak wybuchałaś złością i rzucałaś brzydkimi słowami w ostatnim czasie. Skoro byłaś administratorką powinnaś też wiedzieć, jak trzymać nerwy za pasem i nie wypuszczać ich. Słowo klucz - ignorowanie. Jeżeli widzisz, że ktoś zaczyna Ciebie specjalnie prowokować - nie odpisuj mu. Użyj komendy report w celu zgłoszenia takiego osobnika. Jeżeli osobnik nadal tak robi, a administracja nie podjeła żadnej akcji, napisz do jednego z administratorów poprzedzając to kolejnym reportem. Co się stało z dawną Tobą? Proponuję dla obu uczestników tej skargi, aby przemyśleli swoje zachowanie (dawido i @Marone), a najlepiej zaprzestali kontaktu na serwerze na przynajmniej jakiś czas, aż do momentu kiedy jedna ze stron poda drugiej stronie rękę. Jak @FVector powiedział, jesteście oboje dorośli - to też się tak zachowujcie. To są moje rekomendacje - nie jestem waszym rodzicem ani nigdy nie będę. Serwer jest otwarty dla każdego, który jest chętny spędzić miło czas. Wy oboje psujecie sobie czas deptając sobie po nogach. Może lepiej to zmienić? Może lepiej dać sobie spokój? Tę skargę (a raczej przeniesioną z serwera na forum kłótnię) zamykam na prośbę wszystkich zgromadzonych. To od Was zależy jak postąpicie dalej. Administracja zapewne przyjrzy się w najbliższym czasie waszym zachowaniu w celu lepszej oceny sytuacji. Podsumowując: odpocznijcie od siebie i niech w końcu ktoś z Was poda sobie rękę. Pozdrawiam. |